Retourneren

Retourneren

Heb je iets via de webshop aangekocht dat je wil retourneren of omruilen? Je kan het artikel retourneren of omruilen binnen de 30 dagen na ontvangst muv gepersonaliseerd goed. De kosten van de retourzending betaal je zelf.

Wij hebben als troef een vlot een gebruiksvriendelijk retoursysteem voor alle zendingen verstuurd met Bpost, DPD of postnl zowel nationaal als internationaal.
Retourrecht: terugsturen/wisselen/retourneren
Als particuliere consument beschik je over een termijn van 30 dagen waarbinnen je kan afzien van uw aankoop en waarbij je je aankoop kan omruilen.

Indien het aangekochte artikel niet voldoet aan je wensen, dan dien je dit zo vlug mogelijk te melden.
De retourkosten zijn voor onze rekening.

Na onze schriftelijke goedkeuring en ontvangstbevestiging van je verzoek, kan je het artikel aan ons terugzenden. Dit 14 dagen recht van retour geldt niet voor zakelijke klanten, noch voor artikelen die in gebruik zijn genomen nog op gepersonaliseerde artikelen op bestelling.

Makkelijke retourprocedure voor kleine pakketten: Een retourlabel wordt printklaar aan jou bezorgd via mail download, daarna breng je het pakket binnen in het postkantoor of postpunt bij jou in de buurt. Je kan eenvoudig het pakket volgen via de track & trace.
Voor grote zware pakketten of pakketten buiten afmetingen: mail ons voor uw aanvraag.

Zo krijg je de oplossing die het best bij je past in gemak en lage kostprijs.

Het Stoak and co. team is er echter van overtuigd dat de aangeboden artikelen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebben en dat ze in werkelijkheid nog mooier zijn dan op onze foto’s. Daar word je als klant alleen maar gelukkig van!

Winkelwagen
%d bloggers liken dit: